2022-04-22 11:41:15• hírek • hirado.hu

Mike Tyson leütötte kötekedő utastársát a repülőn - VIDEÓ

Mike Tyson szerda este San Franciscóból Miamiba tartott egy repülőn, amikor az út során a mögötte ülő utas folyamatosan zaklatta. Az egykori nehézsúlyú bokszvilágbajnok egy nyilvánosságra került videó szerint többször is megütötte az ittas férfit - tájékoztat a hirado.hu.

A TMZ oldalán megjelent, egyik utas által rögzített videón már csak a verekedés jelenetei látszódnak. Tyson több jól irányzott ütést is bevitt. A beszámolók szerint az 55 éves sportoló mögött ülő, alkoholos befolyásolás alatt álló fiatalember folyamatosan bosszantotta, a fülébe duruzsolt. Felszálláskor még egy közös szelfit is készített vele. Szemtanúk szerint a felszólítás ellenére az ittas férfi folytatta akcióját, mire Tyson ezt megelégelte és bevitt neki néhány komolyabb ütést. A férfi kisebb sérüléseket szerzett homlokán. Mindketten elhagyták a fedélzetet. A férfi panaszt tett a rendőrségen, amely nem kommentálta az ügyet, ahogyan Tyson menedzsmentje sem.


A TMZ később Miamiban elérte a kannabisz-konferenciára érkező Tysont, akit látszólag nem viselt meg az incidens. Mosolyogva állt be a szefliző rajongói közé egy közös fényképre.


Az egykori nehézsúlyú világbajnokot korábban hat évre ítélték nemi erőszak vádjával, de ebből csak három évet töltött le.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: